Pulssipoppoo

Pulssiyrittäjänä on maaliskuusta 2019 alkaen toiminut Kati Ala-Huikku.

 

Hyvin koulutetusta ohjaajakaartistamme löytyy sekä kokeneita konkareita että tuoreempia lupauksia. Rautaisia ammattilaisia jokainen!

Tapaat ohjatuilla tunneillamme nämä upeat, energiset ohjaajat:

 

  Heini  Heini Ahopelto (Vatsa-pakara)  
   

Kati Ala-Huikku (Astangajooga, PowerPilates)

 

 
   

Sari Alanko (Lavis)

Olen tanssinut lapsesta asti. Tutuksi ovat tulleet niin jenkkitanssit, lattarit ja argentiinalainen tango kuin tanhut ja lavatanssitkin. Rakastan liikkeen yhdistämistä musiikkiin. Ohjaajana minua on kiitelty iloiseksi, selkeäksi ja kannustavaksi.

 

 
 

 Krista Erikoinen

Krista Erikoinen (BodyPump)

Olen syntyisin Seinäjoelta mutta asustellut muutamia vuosia pääkaupunkiseudulla ja Tampereella töiden parissa. Nyt olen palannut tutuille kotijuurille opiskellakseni Seamkissa. Aiemmin olen opiskellut Kuortaneen Urheiluopistossa liikunnanohjauksen perustutkinnon, ja valmistuin vuonna 2014 liikuntaneuvojaksi.

Valmistumisesta lähtien olen ohjannut ryhmäliikuntaa Helsingissä ja Tampereella Sats:lla ja Elixialla. Minulta löytyy vankka tausta ohjaamisesta. Olen ohjannut mm. erilaisia lihaskunto-, core-, spinning-, venyttely-/liikkuvuus-, step- ja askellustunteja. Ohjaajana olen innokas ja positiivinen, ja kannustavalla asenteellani haluan saada asiakkaat ylittämään omat rajansa ja menemään myös oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Ryhmäliikunnassa parasta on mielestäni se, että saadaan tehdä ja haastaa itseämme yhdessä ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta. Odotan innolla, että näen juuri sinut Bodypumpin merkeissä Pulssilla! :)

 

 
 

saila

Saila Kaukola (BodyCombat, Muokkaus, Tehospinning, Vatsa-pakara)

Olen paljasjalkainen seinäjokelainen flikka. Koulutukseltani olen sosionomi.

Liikunta on aina ollut suuri osa elämääni. Lapsena pelasin lentopalloa ja hiihdin, ja olen myös valmentanut kumpaakin lajia. Lentopallon ja hiihtämisen lopetettuani harrastin ryhmäliikuntatunteja monia vuosia ja tämän harrastuksen myötä sain lopulta kipinän ryhtyä itsekin ryhmäliikuntaohjaajaksi.

Pulssin ohjaajana olen ollut alkuvuodesta 2012 asti. Aloitin ohjaamalla spinningiä ja pikkuhiljaa rupesin käymään myös Les Mills ‑koulutuksissa.

Liikunta on elämäntapa - nautitaan siitä yhdessä ja tavataan tunneilla! Tule rohkeasti vetämään hihasta!

 
   P1020341.JPG

Pertti Kiiskinen (Kahvakuula, Tehospinning)

 

 
   

Anne Kurhela (BodyPump)

 

 
   Antti Luomaranta

Antti Luomaranta (Kehonpainotunti, Toiminnallinen treeni; Personal training)

Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2011 alkaen liikunta- ja hyvinvointiala on ollut päätyöni. Olen ohjannut vuosien aikana ryhmäliikuntaa monipuolisesti. Vahvimmat osaamisalueeni ovat painonnosto ja voimaharjoittelu sekä kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelu. Minulla on myös yli 15 vuoden kokemus kamppailu- ja itsepuolustuslajeista. Ohjaan edelleen jonkin verran ryhmäliikuntaa, vaikka painotus onkin siirtynyt henkilökohtaiseen ohjaukseen ja valmentamiseen. Teen myös kuntosaliohjelmia.

Olen kouluttaunut liikunta-alalla aktiivisesti. Olen käynyt mm. lajiliittojen ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia sekä muita ohjaajakoulutuksia. Kahvakuulaohjaajia olen itse kouluttanut vuodesta 2009 lähtien. Olen myös koulutettu hieroja ja otan hieronta-asiakkaita vastaan kotonani ja Seinäjoen hierojakoululla.

Liikkuminen ja kilpaurheilu ovat olleet osa elämääni aina. Minulla on kansallista menestystä painonnostosta sekä kahvakuulaurheilusta. Näiden lisäksi olen kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä sekä maantiepyöräilyssä. Lapsuus ja nuoruus kuluivat jalkapallokentällä ja jääkiekkokaukalossa.

 
   

Eveliina Maunumaa (BodyCombat)

 

 
 

kaisu

Kaisu Pajunen (CrossTraining, Ilmajooga, Kahvakuula, Levytankotreeni)

Olen liikuntatieteiden maisteri ja FAF personal trainer, ja olen kouluttautunut monien eri ryhmäliikuntalajien kouluttajaksi. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 20 vuotta.

 
 

Satu-Maria

Satu-Maria Pasto

 

 
   

Kalle Rantalainen

 

 
   

Linda Rantalainen

 

 
 

 

 

Katja Saari (Pilateksen perusteet)

 

 
 

Jenna

Jenna Syrjämäki (Vatsa-pakara)  
   

Jenni Taijonlahti (Kuntonyrkkeily)

 

 
 

P1020361.JPG

Piia Taurula (Kehonhuolto, Tehomuokkaus)

Olen ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer sekä Voimisteluliiton kouluttaja lasten ja aikuisten liikunnan saralla. Ohjaan monipuolisesti erilaisia lihaskuntotunteja, spinningiä, shindoa ja joogaa. Liikunta-alan töitä teen toiminimeni kautta, ja päätoimisesti olen päiväkodin opettaja.

 
   

Emmi Virolainen (Salicircuit, Tehokymppi)

Olen monen mutkan kautta Pohjanmaalle päätynyt liikunta-alan ammattilainen; iloinen, räiskyvä ja energiaa täynnä oleva kahden lapsen äiti Lapualta :)

Ohjausvuosia on kertynyt yli kymmenen, ja palava into ohjata jatkuu edelleen.

 

 
   

Sonya Zouiter (Joogakurssit)

Olen valmistunut Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta Vierumäen urheiluopistolta liikunnanohjaajaksi, erikoistuen seikkailukasvatukseen ja luontoliikuntaan. Erikoistumiseni johdosta olen myös melonnanohjaaja. Lisäksi minulla on taskussa Spartan Gearin tason 1 kahvakuulaohjaajan tutkinto. Ryhmäliikuntaa olen aiemmin ohjannut opiskelujeni ohessa Heinolassa. Liikuntaa olen harrastanut aina ja harrastan aktiivisesti edelleen. Lentopallo, jalkapallo, kilpauinti ja kilpatanssi olivat nuoruuden lajeja; nykyään pyörin kiipeilyn, kuntosalin, melonnan, lumilautailun, joogan, luonnollisen liikunnan ja kehonpainoharjoittelun parissa. Omalla liikunnallisuudellani tahdon jakaa liikunnan iloa ja sen tuomia elämyksellisiä hetkiä.