Pulssipoppoo

Pulssi on Talasmäen pariskunnan omistama paikallinen perheyritys. Pulssi-yrittäjänä keväästä 2013 lähtien toiminut Satu Talasmäki on personal trainer (Trainer4You) ja ravintovalmentaja (Trainer4You).

Päivystysaikana asiakkaita palvelee Heidi Halmes, Jenna Sippola, Satu Talasmäki tai Niina Ujanen.

 

Hyvin koulutetusta ohjaajakaartistamme löytyy sekä kokeneita konkareita että tuoreempia lupauksia.

Tapaat ohjatuilla tunneillamme nämä upeat, energiset ohjaajat:

 

   

Sari Alanko (Lavis)

Olen tanssinut lapsesta asti. Tutuksi ovat tulleet niin jenkkitanssit, lattarit ja argentiinalainen tango kuin tanhut ja lavatanssitkin. Rakastan liikkeen yhdistämistä musiikkiin. Ohjaajana minua on kiitelty iloiseksi, selkeäksi ja kannustavaksi.

 

 
 

 Krista Erikoinen

Krista Erikoinen (BodyPump)

Olen syntyisin Seinäjoelta mutta asustellut muutamia vuosia pääkaupunkiseudulla ja Tampereella töiden parissa. Nyt palaan tutuille kotijuurille, koska aloitan opiskelut Seamkissa. Aiemmin olen opiskellut Kuortaneen Urheiluopistossa liikunnanohjauksen perustutkinnon, ja valmistuin vuonna 2014 liikuntaneuvojaksi.

Valmistumisesta lähtien olen ohjannut ryhmäliikuntaa Helsingissä ja Tampereella Sats:lla ja Elixialla. Minulta löytyy vankka tausta ohjaamisesta. Olen ohjannut mm. erilaisia lihaskunto-, core-, spinning-, venyttely-/liikkuvuus-, step- ja askellustunteja. Ohjaajana olen innokas ja positiivinen, ja kannustavalla asenteellani haluan saada asiakkaat ylittämään omat rajansa ja menemään myös oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Ryhmäliikunnassa parasta on mielestäni se, että saadaan tehdä ja haastaa itseämme yhdessä ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta. Odotan innolla, että näen juuri sinut Bodypumpin merkeissä Pulssilla! :)

 

 
 

saila

Saila Kaukola (Vatsa-pakara, Tehospinning)

Olen paljasjalkainen seinäjokelainen flikka. Valmistuin sosionomiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta lokakuussa 2013.

Liikunta on aina ollut suuri osa elämääni. Lapsena pelasin lentopalloa ja hiihdin, ja olen myös valmentanut kumpaakin lajia. Lentopallon ja hiihtämisen lopetettuani harrastin ryhmäliikuntatunteja monia vuosia ja tämän harrastuksen myötä sain lopulta kipinän ryhtyä itsekin ryhmäliikuntaohjaajaksi.

Pulssin ohjaajana olen ollut alkuvuodesta 2012 asti. Aloitin ohjaamalla spinningiä ja pikkuhiljaa rupesin käymään myös Les Mills ‑koulutuksissa. Juuri nyt tapaat minut Vatsa-pakara- ja Tehospinning-tunneilla.

Liikunta on elämäntapa - nautitaan siitä yhdessä ja tavataan tunneilla! Tule rohkeasti vetämään hihasta!

 
   

Kati Kiuru (Muokkaus, PowerPilates)

 

 
   

Anne Kurhela (BodyPump)

 

 
   Antti Luomaranta

Antti Luomaranta (CrossTraining, Kehonpainotunti, Kuntonyrkkeily; Personal training)

Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2011 alkaen liikunta- ja hyvinvointiala on ollut päätyöni. Olen ohjannut vuosien aikana ryhmäliikuntaa monipuolisesti. Vahvimmat osaamisalueeni ovat painonnosto ja voimaharjoittelu sekä kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelu. Minulla on myös yli 15 vuoden kokemus kamppailu- ja itsepuolustuslajeista. Ohjaan edelleen jonkin verran ryhmäliikuntaa, vaikka painotus onkin siirtynyt henkilökohtaiseen ohjaukseen ja valmentamiseen. Teen myös kuntosaliohjelmia.

Olen kouluttaunut liikunta-alalla aktiivisesti. Olen käynyt mm. lajiliittojen ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia sekä muita ohjaajakoulutuksia. Kahvakuulaohjaajia olen itse kouluttanut vuodesta 2009 lähtien. Olen myös koulutettu hieroja ja otan hieronta-asiakkaita vastaan kotonani ja Seinäjoen hierojakoululla.

Liikkuminen ja kilpaurheilu ovat olleet osa elämääni aina. Minulla on kansallista menestystä painonnostosta sekä kahvakuulaurheilusta. Näiden lisäksi olen kilpaillut nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä sekä maantiepyöräilyssä. Lapsuus ja nuoruus kuluivat jalkapallokentällä ja jääkiekkokaukalossa.

 
 

Heini

Heini Ahopelto (Vatsa-pakara)  
   

Eveliina Maunumaa (BodyBalance, BodyCombat)

 

 
 

Piia Nelimarkka 

Piia Nelimarkka (Zumba)

Työskentelen päätoimisesti luokanopettajana mutta sivutoimisesti olen toiminut ryhmäliikunta-alalla eri lajien parissa parikymmentä vuotta. Tällä hetkellä ohjaan enimmäkseen Zumba®- ja TehoKiinteytystunteja oman yritykseni BodyGuard Fitnessin nimiin sekä eri toimijoille. Ehdoton lempparini on Zumba®. Tervetuloa tunnilleni pitämään hauskaa ja polttamaan kaloreita!

 
 

kaisu

Kaisu Pajunen (Kahvakuula, Kehonhuolto, Levytankotreeni, Venyttely)

Olen liikuntatieteiden maisteri, FAF personal trainer, Les Mills BodyPump- ja Les Mills BodyStep -ohjaaja, kahvakuulaohjaaja ja Intoyoga-ohjaaja, ja lisäksi minulla on muita koulutuksia eri ryhmäliikuntalajeihin. Olen toiminut ryhmäliikuntaohjaajana yli 20 vuotta.

 
 

Satu-Maria

Satu-Maria Pasto

Olen valmistunut liikuntaneuvojaksi ja urheiluhierojaksi; tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa. Liikuntaa olen ohjannut vuodesta 2011 lähtien - pääasiassa zumbaa, kahvakuulaa ja erilaisia lihaskuntojumppia. Pulssissa tapaat minut kahvakuula- ja spinningtunneilla. "If there's a will, there's a way", ajattelen.

Tule rohkeasti nyppäämään hihastani, jos sinulla on jotakin asiaa tai haluat jutella!

 
   

Kalle Rantalainen (BodyCombat)

 

 
   

Linda Rantalainen (BodyBalance, BodyPump)

 

 
 

 

 

Katja Saari (Pilateksen perusteet)

 

 
 

Jenna

Jenna Syrjämäki (Vatsa-pakara)  
 

P1020361.JPG

Piia Taurula (Hathajooga, Kahvakuula, Keppijumppa)

Olen ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer sekä Voimisteluliiton kouluttaja lasten ja aikuisten liikunnan saralla. Ohjaan monipuolisesti erilaisia lihaskuntotunteja, spinningiä, shindoa ja joogaa. Pulssissa ohjaan sunnuntaisin kahvakuulaa, keppijumppaa ja hathajoogaa. Liikunta-alan töitä teen toiminimeni kautta, ja päätoimisesti olen päiväkodin opettaja.

 
   

Emmi Virolainen (Bungee-Training, Kahvakuula, Salicircuit, Spinning, Tehokymppi)

Olen monen mutkan kautta Pohjanmaalle päätynyt liikunta-alan ammattilainen; iloinen, räiskyvä ja energiaa täynnä oleva kahden lapsen äiti Lapualta :)

11 kappaletta on kertynyt ohjausvuosia, ja palava into ohjata jatkuu edelleen.

 

 
   

Sonya Zouiter (Joogamaratonit)

Olen valmistunut Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta Vierumäen urheiluopistolta liikunnanohjaajaksi, erikoistuen seikkailukasvatukseen ja luontoliikuntaan. Erikoistumiseni johdosta olen myös melonnanohjaaja. Lisäksi minulla on taskussa Spartan Gearin tason 1 kahvakuulaohjaajan tutkinto. Ryhmäliikuntaa olen aiemmin ohjannut opiskelujeni ohessa Heinolassa. Liikuntaa olen harrastanut aina ja harrastan aktiivisesti edelleen. Lentopallo, jalkapallo, kilpauinti ja kilpatanssi olivat nuoruuden lajeja; nykyään pyörin kiipeilyn, kuntosalin, melonnan, lumilautailun, joogan, luonnollisen liikunnan ja kehonpainoharjoittelun parissa. Omalla liikunnallisuudellani tahdon jakaa liikunnan iloa ja sen tuomia elämyksellisiä hetkiä.