Näin homma toimii

Päivystysaikojen ulkopuolella pääset sisään vilauttamalla sirukorttiasi ulko-oven pielessä olevalle lukijalle.


Kirjaudu AINA sisään tuulikaapissa olevalla näytöllä: näytä sirukorttisi lukijalle ja valitse sitten kuntosali tai jokin ohjatuista tunneista. Tämä on pakollista myös kuukausi- ja vuosikorttilaisille.

Kymmenen kerran kortilla voit tuoda treenaamaan myös kaverisi, kunhan muistat kirjata teidät molemmat sisään. Kaikki aikakorttimme ovat henkilökohtaisia, joten et voi antaa sitä kenenkään muun käyttöön tai tuoda ketään mukanasi. Muunlaisista käytännöistä on aina sovittava etukäteen!


Jos jokin muu taho (yritys, seura, yhdistys tms.) maksaa osan käynneistäsi, muista merkitä käyntisi näytön liepeillä olevaan yrityskansioon.


Jos käytät työnantajaltasi, koulustasi tms. ostamiasi kertakortteja, käy treenaamassa päivystysaikana ja jätä kertakorttisi päivystäjälle. Jos haluat treenata myös päivystysaikojen ulkopuolella, käy päivystysaikana lataamassa kertakorttisi sirukortille, jolla voit kirjautua sisään muinakin aikoina.


Jos kirjautumisessa tulee ongelmia, soita meille tai jätä nimesi sekä puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi näytön liepeillä olevaan nimilistaan ja mene sitten treenaamaan. Kirjaamme sinut myöhemmin sisään tai otamme tarvittaessa yhteyttä!


Voit ostaa kortin tai ladata siihen lisää aikaa tai kertoja Pulssissa päivystysaikoina. Jos sinun on hankala päästä päivystysaikoina paikalle, voit myös soittaa meille, niin hoidamme latauksen puhelimitse (tällöin voit maksaa maksun Pulssin pankkitilille).


Jätä ulkokengät niille varattuun paikkaan uloskäynnin läheisyyteen.


Arvoesineitä varten on lukollisia lokeroita.


Pulssissa ei ole kokoaikaista päivystystä. Päivystysten lisäksi pyrimme kuitenkin käymään paikalla vähintään kerran päivässä ja lisäksi tsekkaamme Pulssin tapahtumia kameroiden välityksellä silloin tällöin. Koska emme ole aina paikalla, olemme kiitollisia, jos tarpeen tullen otat puhelimitse yhteyttä ja ilmoitat meille syntyneistä sotkuista, paikkojen rikkoutumisesta tai mistä vaan katastrofista, niin tulemme mahdollisimman nopeasti laittamaan paikat kuntoon.


Pulssin tiloissa on tallentava kameravalvonta.