Kuntosali

Tilavasta kuntosalistamme löytyy monipuolinen kattaus treenivälineitä niin aloittelijoille kuin tosiharrastajillekin. Korkeassa tilassa happea piisaa ruuhkaisimpinakin aikoina.

* Aerobisella alueella on esimerkiksi juoksumattoja, kuntopyöriä, spinningpyöriä, WattBike, crosstrainer, soutulaite ja CardioWave. Lämmittely ja jäähdyttely sujuu mukavasti televisiota katsellessa.

* Omaan erilliseen tilaansa sijoitetut painopakkalaitteemme ovat Normann-merkkisiä.

* Vapaapainoalue on aiempaa isompi. Sieltä löytyvät esim. voimanostolavat, voimateline, Smith, penkkipunnerruspenkit, taljat, Leokon virallisia voimanostotankoja, Roguen tankoja, Safety Yoke Bar, Roguen ja muita levypainoja, kattava valikoima käsipainoja, kahvakuulia, vatsa- ja selkälihaspenkit sekä Normannin, Davidin ja Technogymin laitteita.

* Toiminnallisessa telineessämme treenaat renkailla tai TRX:illä tai teet vaikka muscle upeja ja kieppejä. Myös esim. voimapalloja ja plyoboxeja löytyy.

* Myös jumppasalissamme ja säbäkentällämme voit tehdä omaa treeniäsi aina, kun ne eivät ole ryhmien käytössä. Säbäkentälle saat valot toiminnallisen telineen oikealla puolella olevasta sähkötaulusta. Jos treenaat jumppasalissa tai säbäkentällä ilta-aikaan, sammutathan niistä valot lähtiessäsi; kiitos.

Meillä käy kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä treenaajia, ja voit huoletta tulla treenaamaan juuri sellaisena kuin olet. Meillä keskitytään itse treeniin eikä toisten tekemisten, ulkonäön tai varusteiden tarkkailuun. Tulet kuin toiseen kotiisi, toisen perheesi joukkoon. Pääset nauttimaan paitsi huippuhyvistä treeneistä myös yksityisen perheyrityksen reiluista ja joustavista käytännöistä.

 

Laitetaan kuntosi nousuun – vaikka väkisin! Vielä menee kerta!

 

HUOM.! Kuntosalin vieressä on perheen junioreille pieni värikäs Huvikumpu, joka on kalustettu inspiroivilla Bobleseilla. Lapset ovat kuitenkin Pulssissa vanhempansa vastuulla, ja turvallisuussyistä heidän on pysyttävä poissa kuntoilualueelta. Käytännön syistä vain kuntosalilla (ei ryhmäliikuntasalissa tai salibandykentällä) treenaava vanhempi voi tuoda lapsen mukanaan. Lapsia koskevat säännöt