Kuntosali

PULSSIN KUNTOSALI JA TOIMINNALLINEN TREENITILA LAAJENIVAT KESÄN 2019 AIKANA.

 

Katsauksen kuntosalille voit tehdä tämän VIDEON kautta.

SALI

Tilavasta kuntosalistamme löytyy monipuolinen kattaus treenivälineitä niin aloittelijoille kuin tosiharrastajillekin. Korkeassa tilassa happea piisaa ruuhkaisimpinakin aikoina.

* Aerobisella alueella on esimerkiksi juoksumattoja, kuntopyöriä, spinningpyöriä, WattBike, crosstrainer, soutulaite ja CardioWave. Lämmittely ja jäähdyttely sujuu mukavasti halutessaan televisiota katsellessa.

* Omaan erilliseen tilaansa sijoitetut painopakkalaitteemme ovat Normann-merkkisiä.

* Vapaapainoalue on aiempaa isompi ja 2019 kesällä se laajeni aina entiselle salibandykentälle asti. Pulssilta löytyvät esim. voimanostolavat, voimateline, Smith, penkkipunnerruspenkit, taljat, Leokon virallisia voimanostotankoja, Roguen tankoja, Safety Yoke Bar, Trap Bar, Roguen ja muita levypainoja, kattava valikoima käsipainoja (45 kg asti), kahvakuulia, vatsa- ja selkälihaspenkit sekä Normannin, Davidin ja Technogymin laitteita.

* Toiminnallisessa telineessämme treenaat renkailla tai TRX:illä tai teet vaikka muscle upeja ja kieppejä. Myös esim. voimapalloja, voimasäkkejä ja plyoboxeja löytyy.

* Myös jumppasalissamme voit tehdä omaa treeniäsi aina, kun ne eivät ole ryhmien käytössä. Jos treenaat jumppasalissa ilta-aikaan, sammutathan niistä valot lähtiessäsi; kiitos.

Meillä käy kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä treenaajia, ja voit huoletta tulla treenaamaan juuri sellaisena kuin olet. Meillä keskitytään itse treeniin eikä toisten tekemisten, ulkonäön tai varusteiden tarkkailuun. Tulet kuin toiseen kotiisi, toisen perheesi joukkoon. Pääset nauttimaan paitsi huippuhyvistä treeneistä myös yksityisen perheyrityksen reiluista ja joustavista käytännöistä.

 

Laitetaan kuntosi nousuun! Vielä menee kerta!

 

HUOM.! Kuntosalin vieressä on perheen junioreille pieni värikäs Huvikumpu, joka on kalustettu inspiroivilla Bobleseilla. Lapset ovat kuitenkin Pulssissa vanhempansa vastuulla, ja turvallisuussyistä heidän on pysyttävä poissa kuntoilualueelta. Käytännön syistä vain kuntosalilla (ei ryhmäliikuntasalissa) treenaava vanhempi voi tuoda lapsen mukanaan.