Kuntosali

Tilavasta kuntosalistamme löytyy monipuolinen kattaus treenivälineitä niin aloittelijoille kuin tosiharrastajillekin. Korkeassa tilassa happea piisaa ruuhkaisimpinakin aikoina.

* Aerobisella alueella on esimerkiksi juoksumattoja, kuntopyöriä, spinningpyöriä, WattBike, crosstrainer, soutulaite ja CardioWave. Lämmittely ja jäähdyttely sujuu mukavasti televisiota katsellessa.

* Omaan erilliseen tilaansa sijoitetut painopakkalaitteemme ovat Normann-merkkisiä.

* Vapaapainoalue on aiempaa isompi. Sieltä löytyvät esim. voimanostolavat, voimateline, Smith, penkkipunnerruspenkit, taljat, Leokon virallisia voimanostotankoja, Roguen tankoja, Roguen ja muita levypainoja, kattava valikoima käsipainoja, kahvakuulia, vatsa- ja selkälihaspenkit sekä Normannin ja Davidin laitteita.

* Toiminnallisessa telineessämme treenaat renkailla tai TRX:illä tai teet vaikka muscle upeja ja kieppejä.

Meillä käy kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä treenaajia, ja voit huoletta tulla treenaamaan juuri sellaisena kuin olet. Meillä keskitytään itse treeniin eikä toisten tekemisten, ulkonäön tai varusteiden tarkkailuun. Tulet kuin toiseen kotiisi, toisen perheesi joukkoon. Pääset nauttimaan paitsi huippuhyvistä treeneistä myös yksityisen perheyrityksen reiluista ja joustavista käytännöistä.

 

Laitetaan kuntosi nousuun – vaikka väkisin! Vielä menee kerta!

 

HUOM.! Kuntosalin vieressä on perheen junioreille pieni värikäs Huvikumpu, joka on kalustettu inspiroivilla Bobleseilla. Lapset ovat kuitenkin Pulssissa vanhempansa vastuulla, ja turvallisuussyistä heidän on pysyttävä poissa kuntoilualueelta. Käytännön syistä vain kuntosalilla (ei ryhmäliikuntasalissa tai salibandykentällä) treenaava vanhempi voi tuoda lapsen mukanaan.