Harmonia by Pulssi


harmonia

Syksyllä 2019 aukesi uusi kauneushoitola Harmonia by Pulssi. Kauneushoitola sijaitsee Liikuntakeskus Pulssin yhteydessä.

Palveluihin kuuluvat kaikki kosmetologin ja hierojan palvelut.

Löydät Harmonia by Pulssin myös Facebookista.

 

Ajan hoitajille voit varata tämän linkin kautta.

 

 

KOSMETOLOGI TIINA

kosmetologi

Hei!

Olen lähihoitaja/kosmetologi Tiina, ja tarjoan jatkossa Pulssissa sinulle kosmetologin palveluita. Olen aina ollut kiinnostunut ihon hoidosta, terveydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kosmetologina haluan edistää hyvinvointiasi auttamalla ihonhoidon haasteissa ja ohjata sinua hoitamaan ihoasi oikein kotona.

Olen hoitajana lempeä, rauhallinen ja kuunteleva. Teen työni rauhallisesti ja kiireettömästi, otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti. Eettisyys ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä arvoja.

Tervetuloa hyvän olon hoitoihini <3

 

HIEROJA JONATAN

hieroja

Terve!

Nimeni on Jonatan Tynkkynen ja olen 22-vuotias seinäjokinen. Valmistuin Oulun hieroja-akatemiasta kesällä 2018 koulutetuksi urheiluhierojaksi. Syksyllä 2019 aloitan fysioterapian opiskelut, joiden ohella hieron Liikuntakeskus Pulssin tiloissa. Oma mielenkiinto ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehonhuoltoon on syntynyt pitkäaikaisen kilpaurani aikana. Tavoitteina minulla ammatissani on jatkuvasti kehittää osaamistani kaikilla osa-alueilla.

Tarjoan sekä klassista hierontaa, että urheiluhierontaa. Hierontani on monipuolista, tarkkaa sekä ammattitaitoista, joka soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Tervetuloa hierontaan!

 

TERHI

 image1.jpeg

Hei!

Olen Terhi Jussinmäki ja vastaan Harmonia by Pulssin toiminnasta. Olen pitkään toiminut kauneudenhoitoalalla. Kauneushoitolamme nimikin toivottaa sinut jo harmoniaan, hemmotteluun ja hyvinvointiin. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!