Ajankohtaista

29.03.2019
Satun jäähyväiset

Rakas Pulssin väki ❤


Melkein päivälleen kuusi vuotta sitten mun työni Pulssissa alkoi yhden yön varoitusajalla, ja nyt siirryn yhtä pikaisella aikataululla Pulssista uusien haasteideni pariin eli kokopäiväisesti sairaanhoitajaopintoja suorittamaan. Ympyrä sulkeutuu, Pulssin ovi tietenkään ei.


Pulssi on mulle niin rakas, että en ikinä jättäisi tätä paikkaa huonoihin käsiin. Päinvastoin saatte tällaisen maallikon tilalle yrittäjän, jolla on alalta vuosikymmenten kokemus, tietoa ja vaadittavia taitoja, intohimoa tähän työhön, kontakteja ja huikeita ideoita, joilla Pulssi ottaa isot harppaukset eteenpäin. Tiedän, että hän myös tulee jatkamaan Pulssin reilua meininkiä.

Tämä yrittäjä löytyi jumppasalistamme. Pulssin uusi yrittäjä on Kati Ala-Huikku (ent. Kiuru), alan rautainen ammattilainen ja sydämellinen ihminen, jolla on Pulssille todella paljon annettavaa ❤

Kati alkaa tehdä täällä ihmeitä heti maanantaina 1.4. Mä olen Pulssin tiskin takana omia oppejani Katille siirtämässä (ja varmaan kaiken aikaa pieniä itkuja tirauttamassa) vielä huhtikuussa. Sen jälkeen pomppaan asiakaspuolelle teidän seuraanne. Kaikki sovittu pysyy ennallaan, joten kenenkään ei tarvitse murehtia korttinsa tai sovittujen treeni¬aikojensa puolesta, mutta meininki tulee kaikin puolin paranemaan!

Näiden kuuden vuoden aikana olen saanut tutustua aivan huikeisiin ihmisiin. Teidän takianne tämän homman jättäminen tuntuu todella haikealta.

Haluan sydämestäni kiittää jokaista asiakastamme näistä vuosista. Moni teistä on aloittanut Pulssi-uransa jo kauan ennen mun paikalle saapumistani; osa taas on tuoreempia tulokkaita. Kuulutpa kumpaan vaan porukkaan, on ollut suuri ilo oppia tuntemaan just sut! Hymyilläänhän kun tavataan!

Kiitos ihanat työntekijämme panoksestanne, jonka olette Pulssille antaneet. Oon aina ollut suunnattoman ylpeä Pulssin rautaisesta porukasta. Teidän ammattilaisuutenne ja omistautumisenne ansiosta asiakkaat ovat saaneet - ja saavat jatkossakin - meillä parasta mahdollista liikuntaa ja palvelua, ja mä olen aina voinut luottaa siihen, että teidän kanssa homma toimii. Jään kaipaamaan teistä jokaista, niin jumppasalissa ja päivystyskopissa työskentelevää kuin meille muuten apuaan antanutta!

Kati, sulle ja sun Pulssillesi haluan toivottaa kaikkea mahdollista ja mahdotonta hyvää! Pulssi ja Pulssin asiakkaat ansaitsevat vain parasta, joten on ihana tietää just sun jäävän hoitamaan tätä kaikkea.

Pulssin sydän sykkii, nyt ja jatkossa!

Sydämellisin kiitoksin
Satu + ukkonsa Tommi


Takaisin uutisiin