Ajankohtaista

07.02.2019
Kaveriviikko 11.2.-17.2.2019 (kaveri mukaan maksutta, alennuksia, Yvette-vaatteita)

KAVERIVIIKKO PULSSISSA

Yksi parhaista asioista, mitä kaverille voi tehdä, on saada hänetkin innostumaan entistä paremmista elämäntavoista. Tämän hoksasi myös asiakkaamme Jani, joka päätti tarjota kaverilleen Petrille kuukauden treenit. Ja kuinkas sitten kävikään? Kuukauden päätteeksi viimeisen treeninsä jälkeen Petri tuli hikisenä ja hymyssä suin kertomaan hyvät kuulumisensa: virtaa piisaa, painoa on pudonnut melkein kymmenen kiloa ja kortille tarttisi ladata lisää treeniaikaa.

Ole sinäkin jani omalle petrillesi! Ystävänpäiväviikolla eli maanantaista 11.2. sunnuntaihin 17.2. jokainen asiakkaamme voi tuoda aina mukanaan jonkun kaverinsa, jolla vielä ei korttiamme ole. Voitte treenata yhdessä sekä kuntosalillamme että ohjatuilla ryhmäliikuntatunneillamme.

Maanantaina 11.2. klo 16.30-19.30 meillä on taas myös Yvette-esittelijä paikalla mahtavien jumppavaatetarjousten kanssa!

HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT:
- Jos kaverillasi ei ole ollut meille korttia kolmeen kuukauteen ja hän ostaa kortin viimeistään maanantaina 18.2., tarjoamme teille seuraavat edut: Kaverisi saa kortistaan 25 % alennusta. Alennus lasketaan normihinnasta ja koskee kertamaksulla maksettavia kortteja (eli kaikkia muita kortteja paitsi kuukausierissä maksettavaa vuosikorttia). Sinä saat alennusta seuraavasta kortistasi. Alennuksesi on parhaimmillaan 25 % mutta euromääräisesti kuitenkin korkeintaan sama summa kuin kaverisi saama alennus. Tämä 25 %:n alennus annetaan myös yksinään treenaamaan saapuville uusille asiakkaillemme <3
- Jos olette tulossa lauantain ilmajoogaan, ilmoita kaverisi tulosta tekstiviestillä viimeistään perjantaina klo 18.
- Luotamme siihen, että fiksuilla asiakkaillamme on fiksuja kavereita <3 Pidäthän kuitenkin huolta, että kaverisi käyttäytyy tiloissamme asiallisesti.

Toivomme teille hauskoja yhteisiä liikuntahetkiä!

20190207_115239

 


Takaisin uutisiin