Ajankohtaista

02.11.2018
Kaveriviikko 5.-11. marraskuuta

KAVERIVIIKKO PULSSISSA!

Arvoisa asiakkaamme: 5.11.-11.11. voit tuoda vaikka joka treenikerrallasi kaverin maksutta mukanasi! Voitte käyttää yhdessä sekä kuntosaliamme että ohjattuja ryhmäliikuntatuntejamme. Haasta kaverisi mukaan!

Huomioithan nämä asiat:

- Kun jaatte yhteisen treenikuvanne hashtageilla #liikuntakeskuspulssi ja #kaveriviikkopulssissa, olette mukana arvonnassa, jossa teillä molemmilla on mahdollisuus saada maksuttomat treenit kuukaudeksi.

- Jos kaverillasi ei ole tänä vuonna ollut meille korttia ja hän ostaa kortin viimeistään ma 12.11., tarjoamme teille seuraavat edut: Kaverisi saa kortistaan 25 % alennusta. Alennus lasketaan normihinnasta ja koskee kertamaksulla maksettavia kortteja (eli kaikkia muita kortteja paitsi kuukausierissä maksettavaa vuosikorttia). Sinä saat alennusta seuraavasta kortistasi. Alennuksesi on parhaimmillaan 25 % mutta euromääräisesti kuitenkin korkeintaan sama summa kuin kaverisi saama alennus.

- Jos olette tulossa lauantain ilmajoogaan, ilmoita kaverisi tulosta tekstiviestillä viimeistään perjantaina klo 18.

- Luotamme siihen, että fiksuilla asiakkaillamme on fiksuja kavereita <3 Pidäthän kuitenkin huolta, että kaverisi käyttäytyy tiloissamme asiallisesti.

Nauttikaahan liikkumisesta ja yhdessäolosta!


Takaisin uutisiin