Ajankohtaista

12.09.2018
Tärkeä ohjeistus ilmajoogaan

Ilmajooga alkaa tulevana lauantaina. Sen jälkeen ilmajoogaa on keskiviikkoisin klo 17.40 (45 min) ja lauantaisin klo 10.55 (55 min). Keskiviikkoisin tunnille on mahdollista osallistua myös 10 € kertamaksulla; lauantaisin tunnille pääsee vain korteillamme.

Hygieniasyistä pukeudu tunnille puhtaisiin vaatteisiin, jotka peittävät kainalosi ja polvitaipeesi. Käytä myös sukkia. Jotta joogaliinat pysyvät ehjinä, vaatteissa ei saa olla vetoketjuja tai muuta terävää. Korut ja kellot on hyvä riisua tunnin ajaksi.

 

Mitä ilmajooga on?

Ilmajoogassa yhdistyvät perinteinen joogaharjoittelu ja ilma-akrobatia. Apuvälineenä käytetään kattoon kiinnitettyä, vyötärön korkeudella roikkuvaa kangaslenkkiä, joka kannattelee kehonpainoa välillä osittain ja välillä kokonaan.

Ilmajooga parantaa liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Harjoittelu rentouttaa kehoa; erityisesti selän ja niska-hartia-alueen lihakset venyvät ja rentoutuvat. Samalla myös mieli rauhoittuu.

Tunti soveltuu jokseenkin kaikille. Jos et voi tai halua olla pää alaspäin, voit valita vaihtoehtoisen asennon. Jos jokin mietityttää, juttelethan ohjaajan kanssa.

 


Takaisin uutisiin