Ajankohtaista

31.05.2017
Ahkerimmat jumppaajat palkittiin

2017 Ahkerin jumppaaja -voittajat

Tänään päättyvän Ahkerin jumppaaja -kisamme huikea kärkikolmikko: keskellä Elmerannan Kaija-Liisa, vasemmalla Saarimäen Taina ja oikealla Luoman Laila (mukana valitettavasti myös Satun valokuvaustaidot, sori!)! Lupasimme alkusyksystä, että kaikki halukkaat voivat osallistua kisaan, jossa ohjatuilla tunneilla ahkerimmin käyvä voittaa kolmen kuukauden ilmaiset kesätreenit. Kärkikolmikko oli lopulta niin tasainen, että päädyimme palkitsemaan kolmen kuukauden treeneillä heistä jokaisen. Kaija-Liisa ehti 132 jumppaan, Taina 128 jumppaan ja Laila 127 jumppaan! Huikeita mimmejä! Kiitokset teille ja kaikille muillekin skabaan osallistuneille!

Ihan pakko oli näiltä ahkerilta treenaajilta kysyä, miksi he liikkuvat näin innokkaasti.

Kaija-Liisa kertoo pitävänsä fyysisen kunnon kehittymistä ja ylläpitoa tärkeänä. Liikkuessa pysyy mielikin virkeänä. Ryhmäliikuntatunnit ovat mieleisiä, koska on helppoa liikkua toisen ohjattavana. ”Omaehtoisesta liikunnasta voi lintsata, mutta ryhmässä tulee tehtyä enemmän”, hän toteaa. Pulssin Kaija-Liisa on valinnut treenipaikakseen ”hyvässä mielessä ihanan tavallisen ympäristön” sekä huippukivojen ohjaajien ja henkilökunnan takia.

Taina saa liikunnasta hyvää vastapainoa tietokoneen ääressä työskentelyyn ja lisää virtaa arkeensa. "Pulssin ohjatuilla tunneilla käyn, koska täällä on rento, reilu ja ystävällinen meininki sekä huippuohjaajat", hän kehuu.

Laila liikkuu voidakseen hyvin. Ryhmässä on hänen mielestään mukava liikkua, ja ohjatuilla tunneilla hän kokee saavansa monipuolisen treenin koko kropalle. Liikunta auttaa myös jaksamaan istumatyötä tietokoneen äärellä. Laila on käynyt Pulssissa koko Pulssin olemassaoloajan. "Treenipaikka on lähellä, ohjaajat ovat mukavia, kannustavia ja erittäin ammattitaitoisia, ja treenaamassa käy kaikenikäisiä ja kaikenkokoisia ihmisiä. Plussaa on myös se, että punttisalille pääsee juuri silloin, kun itse haluaa", hän sanoo.

Pulssin väki toivottelee huippumahtavia kesätreenejä teille kaikille! Nähdään, usein!


Takaisin uutisiin